movarprint-logo

Nyomdai szolgáltatások

Fénymásolás, nyomtatás

Kollégáink segítségével gyorsan és egyszerűen megy a fénymásolás. Emellett vásárlóink részére önkiszolgáló nyomtatási lehetőséget is biztosítunk.

Lehetőség van A4-es, A3-as másolásra, egy vagy kétoldalas kivitelben, és nem jelent akadályt az sem, ha az eredeti dokumentum is kétoldalas.

Spirálozás

A spirálozás legnagyobb előnye, hogy azonnal megvárható, bármikor cserélhető és kiegészíthető a belív. A diákok körében egyre elterjedtebb, jegyzeteik, előadás-anyagaik rendezett tárolása, kényelmes használata miatt. 

Laminálás

A laminálás nagyszerű megoldás különféle menükártyák, használati utasítások esetén, hiszen tartós védelmet biztosít a különféle szennyeződések és folyadékok ellen is. Kínálatunk széles skáláján mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lamináló eszközt, legyen szó akár otthoni, alkalmi laminálásról, akár mindennapi, nagy mennyiségű irodai használatról.

Szkennelés

Nem szükséges otthon drága, szkennelésre is alkalmas nyomtatót tartani, sőt arra sincs szükség, hogy értsen a szkenneléshez! Munkatársaink leveszik ezt a feladatot az Ön válláról és korszerű gépeinkkel néhány perc alatt beszkennelik dokumentumait.

Tervrajzok nyomtatás

Az építészek, tervezők és mérnökök munkáját tervrajzok nyomtatásával és akár másolásával vagy szkennelésével könnyítjük meg. A tervrajzokat színes és fekete fehér változatban is elkészítjük kérésnek megfelelően.

Az árképzés a tervrajzok méretétől (akár már extra nagy méretben is) és nyomtatáshoz választott anyag minőségétől függ. Árajánlat kéréséhez keressen minket bizalommal telefonone-mailben vagy akár személyesen a mosonmagyaróvári belvárosi üzletünkbe

Szakdolgozat

Elkészült a diplomamunkád / szakdolgozatod?

A fáradságos munkád gyümölcseként született szakdolgozat nekünk legalább olyan fontos, mint neked, ezért minden diplomakötés esetében te választhatod meg a kötéshez használt bőr, valamint a szakdolgozat fedőlapjára és gerincére préselt feliratot.