movarprint-logo

Grafikai munkák

Névjegykártya

névjegykártya apróságnak tűnhet, ám mégis az egyik legjobb marketingeszköz. Nem tartjuk reklámnak, mégis cégünk arculatának és nevének elsőrangú hordozója! Minden üzleti találkozáson átadhatunk belőle egyet partnerünknek, aki így hónapokkal később is emlékezni fog a személyes találkozásra.

Szórólap, plakát

Szórólapok, plakátok készítése olyan üzleti beruházás, amely elengedhetetlen a biztos haszon érdekében. A jól sikerült szórólapok, plakátok nagy mértékben hozzájárulhatnak egy vállalkozás vagy cég beindításához, és a folyamatos üzleti sikerhez.

Molinó

Rendezvényre készül?
Kültéri reklámot szeretne?
Kiváló minőségű és tartós molinót keres?

MÓVÁR PRINT-nél nyomtatott molinók 450 g-os PVC anyagra készülnek kültéri oldószeres tintával modern nagy felbontású gépeken. A hordozó alapanyag felülete tükröződés mentes matt, mely víz és karc álló valamint UV sugárzás ellen védett.

Reklámtábla, cégtábla

Hosszú éveken át szolgáló, mégis kedvező árú reklámeszközt keres üzletéhez?

Mondja el, hogy milyen elvárásai vannak az elkészülő reklámtáblával kapcsolatban, mutassa meg cége arculatát, logóját és grafikusunk figyelemfelkeltő, ugyanakkor arculatba illeszkedő cégtáblát készít Önnek.

Legyen szó kültéri vagy beltéri tábláról a megfelelő anyagválasztással olyan reklámtáblát készítünk Önnek, amelyre méltán lehet büszke éveken keresztül!