Egyedi vászonképek, vászonfotók

Látogass el vászonkép webshopunkba!

Díszítse fel lakását, irodáját, várótermét, vagy ajándékozza meg szeretteit, barátait, munkatársait saját fénykép, saját fotó alapján készített festővászonra nyomtatott képekkel.

Örökítse meg kedvenc képeit vászonkép formájában!

Díszítse fel lakását, irodáját, várótermét, vagy ajándékozza meg szeretteit, barátait, munkatársait saját fénykép, fotó alapján készített festővászonra nyomtatott képekkel. 

A vászonkép időtálló faldekoráció, amit a saját fényképek tesznek örök értékké. A lakásunk nem is lehet igazi otthon, ameddig vászonkép nem lóg a falon családtagjainkról!

Speciális igény esetén többrészes vászonképet is készítünk! Kreatív szerkesztőink a beküldött képet digitálisan tördelik, és jóváhagyás után elkészítik a képet.

A Móvár Print által készített vászonkép egy  olyan minőséget képvisel, amivel bátran dicsekedhetünk szomszédainknak, büszkén megmutathatjuk barátainknak.

Több részes egyedi vászonkép készítését is vállaljuk! Amennyiben nem saját fényképéből szeretné megrendelni vászonképét, grafikusaink szívesen állnak rendelkezésükre bármilyen elképzelésről is legyen szó. A képeket digitálisan korrigáljuk, hogy a legjobb minőséget ki tudjuk hozni a fotóból.

  • A Móvár-Print által készített vászonképekben hosszú éveken át örömét lelheti, hiszen kiemelkedően 
    tartós festővásznat használunka nyomtatáshoz használt tintára 200 év színhűséget vállalunk
  • egyedi méretek, bármilyen méretben elkészítjük fotódat vászonra
  • minden képet átnézünk, grafikailag korrigáljuk a legjobb minőség eléréséhez